Ja,  vi kan i sandhed vise og bevise, at kirken også er for de unge, selvom kirken består af gamle bøger og hvidkalkede bygninger. Og de unge elsker det hele i al sin ælde.

Vi er så privilegerede, at vi de sidste par år har kunnet tilbyde babysalmesang for spædbørn og deres nybagte forældre.

Hvert år besøger af rigtig mange fra 0. - 6. klasse vores kirker dels til mini- og juniorkonfirmandundervisning for 3. - 5. klasse, dels til gudstjenester og besøg ved kirkens højtider. .

Vi har hvert år et stort konfirmandhold, der ved 17 events besætter kirker, Sognegården, ungdomsklub, præstens bolig og ikke mindst løfter vores årlige julemarked med mange praktiske hænder.

Vi tilbyder hvert år en uges sommerlejr sidste uge i skolesommerferien, - hvor de første tre dage er for familier og deres mange børn - og de næste  fem dage som et tilbud til dem, der er konfirmeret og deres venner.

Mange af vores gudstjenester er også præget af de unges kirkelige aktiviteter:

• Babysalmesang fylder kirken hver torsdag.
  • De meget unge indtager sammen med deres forældre kirken til ”Gud og burger” søndag kl 17, der tre gange årligt er rammen om minikonfirmation og juniorkonfirmation.
  • Konfirmanderne fylder kirken ved syv af deres events, samt til mange af de almindelige gudstjenester, hvor de møder op alene eller med deres forældre for at prøve almindelige gudstjenester. Konfirmanderne er også hovedaktør ved tre aften-gudstjenester i Hvedstrup, samt naturligvis ved de 10 -12 konfirmationer, hvor de og deres familier kommer i deres stiveste puds og gør højmessen festlig.