Priser og regler for leje siden er ved at blive opdateret

Priser:

Ved alle udlejninger skal der betales et depositum på kr. 1000. Dep. returneres efter arrangementet såfremt lokalerne afleveres i samme stand, som de blev modtaget. Bortfald eller reduktion af
depositum afgøres af den tilsynsførende eller dennes stedfortræder.

Hverdage:

1-dags arrangement (06:00 til midnat)                       2.000 kr.

Weekend/helligdage:

• Som udgangspunkt udlejes Sognegården altid for en hel weekend, fra fredag kl. 19:00 til mandag kl. 10:00
  • I de weekender, hvor kirken selv skal bruge Sognegården fredag, vil der være mulighed for at leje Sognegården fra lørdag kl. 10:00 til mandag kl.10:00
  • I de weekender hvor kirken selv skal bruge sognegården søndag, vil der være mulighed for at leje Sognegården fra fredag kl. 19:00 til søndag kl. 10:00
  • Sognegården lejes kun ud til personer der har løst sognebånd eller er bosiddende i et af vores tre sogne.

Speciel udlejning til konfirmation.

Den dag  vi har konfirmand indskrivning, er der samme dag mulighed for at ønske sognegården til Jeres fest. Hvis der er flere der ønsker samme dag, trækker vi lod med det samme. Dvs. når I går herfra ved I om det blev Jer der kan leje sognegården.

• Kr. Himmelfartsdag og St. Bededag deles lejemålene op i to, så flere kan komme til.
  •  En forudsætning for at leje lokalet er at du skal konfirmeres i en af vore kirker.

Regler omkring udlejning af Sognegården

• Der må ikke spilles musik eller være anden støjende adfærd efter midnat. Der er dog særlige regler ved bryllupsfester i forbindelse med vielse af en af sognets præster eller i en af sognets kirker, her kan musikken fortsætte til kl. 02.00.
  • Nøgle udleveres og afleveres efter aftale med kirkekulturmedarbejder (KKM).
  • Der er rygeforbud i Sognegården, ligesom brug af åben ild, grill og fyrværkeri i eller nær Sognegården ikke er tilladt. (Det er dog tilladt med gasgrill, som skal stå på et ikke brandbart materiale på et anvist sted, som aftales med KKM)
  • Beskadigelser af lokaler og inventar, herunder borde, stole, køkkeninventar og service, skal meddeles ved aflevering af nøglen. De forvoldte skader skal erstattes.
  • Beskadigelse af de udstillede billeder/malerier skal erstattes. Det er ikke tilladt at tage billederne ned.

Rengøring er med i prisen, dog skal følgende gøres af lejer

• Alle gulve skal støvsuges, store pletter skal fjernes (ex. streger fra skosåler)
  • Bordene tørres af og stilles i sildeben, stolene stables langs væggene.
  • Anvendt service vaskes af og sættes på plads.
  • Komfur, ovn, køleskab og fryser skal afleveres i samme stand, som det blev modtaget.
  • Affaldsposer fra køkken og toiletter, skal i affaldscontainere.
  • Tomme vinflasker ,dåser  og  pap skal tages med hjem.