Minikonfirmander

Det er en stor glæde, når vi åbner dørene for årets 3. klasser til vores minikonfirmandforløb.
Det foregår 2 x 4 dage i januar efter skole og til kl. 17.00 - dvs. lige efter skoletid.

Temaet er TRO, HÅB og KÆRLIGHED.
Det udfolder vi i maleværksted, i Ridderskolen, og når vi går på opdagelse i kirkens rum og i tårnet. Vi synger og lærer fadervor.

Forløbet afsluttes med en minikonfirmation den efterfølgende søndag kl 17 til "Gud og burger".

Der uddeles indbydelser på Lindebjergskolen - og sendes via skoleintra til Roskilde Lilleskole. Det står ligeledes i Kirkens Nyhedsbrev.

Alle kan være med, hvis forældrene giver lov - man behøver ikke at være døbt.

Prisen for at deltage i juniorkonfirmandforløbet er kr. 50,00, da vi har valgt at uddele et lille symbol ved afslutningen af arrangementet.

Tilmelding og mere information til Minikonfirmander kan fås hos:
Gunder Gundersen - kontakt

Video fra Minikonfirmation 22. januar 2017

Læs evaluering af Minikonfirmandforløb januar 2017

Læs evaluering af Minikonfirmandforløb januar 2016

Læs rapport over Minikonfirmandforløb januar 2015

Læs evaluering fra minikomfirmander 2014.

Minikonfirmand-forløb

Der er ingen begivenheder.