Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Onsdag d. 5. maj 2021, Kl. 09:30 til kl. 10:15
Sted Ågerup Kirke, Roskilde, Ågerupvej 34A, 4000 Roskilde
Berit Meland
AFLYST Babysalmesang med Berit Meland

For børn, der endnu ikke er begyndt at gå,  ca.0-12 mdr.

Salmer er ikke kun for de voksne, og derfor inviterer jeg, kirkesanger Berit Meland til babysalmesang i Ågerup Kirke. Vi mødes i kirken, hvor der er lagt tæpper og puder frem. Her synger vi for børnene, laver fagter og bevæger os til salmer og børnesange.

Vi synger og bevæger os med barnet og får en dejlig og fredfyldt time hver uge, hvor dit barn får en bred sansestimulering og de voksne, inspiration til samvær med barnet.

Kirkens smukke rum er rammen, hvor vi synger, danser, sanser, lytter, lærer remser og blæser sæbebobler

Tilmelding til Berit Meland tlf. 20130503

Meld dig ind I facebookgruppen  Babysalmesang Ågerup kirke     https://www.facebook.com/groups/534429857426347

så kan du se en video med hvordan det kan foregå.