November-højskolen

November-højskolen

Dato Mandag d. 1. november 2021, kl. 09:00 til fredag d. 5. november 2021, kl. 15:30

Kære dig, der tidligere har deltaget eller vist interesse for vores højskoler i LOF Roskilde-Greve

Vi har igen lavet et fantastisk spændende program til vores næste højskole – NOVEMBERHØJSKOLEN - som foregår fra den 2.-6. november 2020 i Sognegården og kirken i Ågerup ved Roskilde. Temaet er denne gang 'Livets rejse II' – og handler om Familien Koppel, PH, Cobra-malerne og Herup. Højskoleugen rummer desuden en udflugtsdag til Herup Museet og Kunstmuseet Louisiana samt en koncert i kirken med Maria Carmen Koppel.

Vi har vedhæftet vores uddybende program – og du kan tilmelde dig vi linket, hvis du har lyst til at deltage. På grund af Covid-restriktioner og afstandskriterier, så har vi besluttet, at der kun kan deltage max 30 personer til denne højskole. Det er nemlig vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden.

Vi håber, at du synes, det er et interessant program vi har lavet, og du må meget gerne dele budskabet om NOVEMBERHØJSKOLEN i dit netværk. Vi håber at se dig i november på vores nye højskole: https://lof.dk/roskilde-greve/foredrag-oplevelser/novemberhojskolen-i-arup-2-6-nov-2020/id/202530

Højskolens idé er at bo hjemme og være med i en hel uges aktiviteter. Prisen for Novemberhøjskolen 2020 er: Pris: 1.950 kr. For pensionister i Roskilde Kommune dog kun 1.785 kr. Pris dækker alle udgifter til entré, guidet foredrag, frokost på udflugten. Prisen er dog uden drikkevarer.

Hilsen Bodil Sø Skoleleder

LOF Roskilde-Greve roskilde@lof.dk lof.dk/roskilde-greve Mobil: 22227707

Tlf.nr. til kontoret 31 25 41 29, hver tirsdag og torsdag kl. 10-14.

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Viden, sundhed og oplevelser til livet

Område med vedhæftede filer