Præsentation af GUNDER GUNDERSEN - Kirkens Nyhedsbrev november 2015

Præsentation af GUNDER GUNDERSEN - Kirkens Nyhedsbrev november 2015


# Gunder Gundersen
Udgivet af Gunder Gundersen, mandag d. 5. oktober 2015, kl. 19:49

Jeg blev ansat fra den 15. august 2015 her i Ågerup-Kirkerup-Hveds

trup pastorat og blev indsat af Domprovst Jens Arendt ved festgudstjeneste i Kirkerup kirke søndag den 6. se

ptember med en efterfølgende festlig reseption i Ågerup Sognegård. Tak for alle, der deltog og for de mange, som s

endte gode tanker og ønsker i den anledning.

Her følger en lille præsentation af mig selv. Jeg er født i 1964 og vokset op i Taastrup på Københavns vestegn. Som barn og ung var jeg KFUM-spejder og blev patruljeleder som 13-årig. I 1983 blev jeg matematisk-biologisk student fra Vallensbæk Statsskole og efter 2 år med erhvervsarbejde, militærtjeneste og højskoleophold i Løgumkloster begyndte jeg at læse teologi på Københavns universitet. Det som særligt interesserede mig under studiet, var hvordan man bedst kan forklare og formidle kristendom, så det kan forstås. Mens jeg boede og læste i København var jeg aktiv i KFUM og KFUK. I juni 1994 bestod jeg den teologiske embedseksamen og i efteråret 1994 gik jeg på Pastoralseminariet i København. Den 15. juni 1995 blev jeg ansat som sognepræst i Sct. Jørgensbjerg Kirke i Roskilde. Efter 6 gode år forlod jeg stillingen og har siden februar 2002 været ansat i mange forskelligartede vikariater. Jeg har været præst på land og i by, ved gamle kirker og nye kirker, alene-præst ved mange kirker (op til 4) og med kollegaer ved 1 kirke, i 9 forskellige provstier. En periode var jeg fastansat lærer i folkeskole.

Jeg er tilknyttet FDF (en landsdækende folkekirkelig børne- og ungdoms-organisation) og Kirkens Korshær, Roskilde, hvor jeg sidder i bestyrelsen og i Sct. Nicolai-tjenesten. Siden 1982 har jeg interesseret mig for meditation og siden 2004 har jeg afholdt retræter – og faktisk mange i Ågerup imens Kristian Gylling var hjælpepræst og Hvedstrup efter 2008.

Den første tid har jeg brugt på PR – dvs. kirkens elektroniske kalender, hjemmeside, nyhedsbrev, sms-tjeneste og Facebook-side. Det skal jeg fortsat bruge en del tid på. Der ud over er jeg ved at indrette mig i Ågerup Gl. Præstegård, hvor jeg skal have mit kontor og arbejdssted.

Jeg glæder mig over at være kommet til et aktivt og meget spændende sogn
– og til at ”VÆRE MED”
De bedste hilsner og Guds fred

Gunder

Kommentarer

uogeruyin
http://levitrageneric-cheapest-price.net/ - levitrageneric-cheapest-price.net.ankor <a href="http://cheapest-priceventolinonline.net/">cheapest-priceventolinonline.net.ankor</a> http://levitra-online-cheap.net/